Na kioscima je novi broj časopisa Reboot u kojem vas na 113 stranica čekaju izvještaji sa zatvorene pressice koju je početkom lipnja održao Koch Media, WN Dev Contesta kojeg je Reboot organizirao zajedno s konferencijom White Nights i Epic Gamesom te A1 konferencija za medije u kojoj su nam pobliže pokazali kako bi trebala izgledati budućnost hrvatske gaming industrije potpomognuta gigabitnom 5G i optičkom mrežom, a zavirili smo i u novosti nadolazećih igara Far Cry 6 i Battlefield 2042.

U periodu od prošloga broja časopisa zabavljali smo se uz nove avanture Ratcheta i Clanka, pokušavali pronaći otetu kćerku Ethana Wintersa u jezivom istočnoeuropskom selu, otkrivali kako izgleda vječito promjenjiv svijet Atroposa, napeto iščekivali posljednje trenutke mečeva s Robin Hoodom, osvećivali se za sve poraze u osnovnoškolskom graničaru i ponovno proživjeli Shepardove sada već legendarne avanture. Vruće ljetne mjesece koji su pred nama možete kratiti s čak 28 recenzija novih igara.

Ako vam ni to nije dovoljno, u rubrici HYPE pronađite 5 velikih najava o igrama koje ćemo tek zaigrati, a u časopisu pronađite i dva featurea na osam stranica za Scarlet Nexus i Horizon Forbidden West.