JOŠ BOGATIJI FOND NAGRADA! Svaki natjecatelj turnira dobit će i Rainbow Six Siege booster code s 600 bodova! Rezervirajte svoje mjesto što ranije kako biste osigurali sudjelovanje u turniru.

Ekipirajte se za prvi hrvatski turnir Rainbow Six Siegea koji će se održati na ovogodišnjem izdanju Reboot infoGamera. Bez obzira igrate li sami ili imate ekipu- možete se izboriti za jednu od 10 konzola PS4 Pro i biti okrunjeni kao prvaci prvog Reboot Rainbow Six turnira!

PRVI VELIKI HRVATSKI RAINBOW SIX SIEGE TOURNAMENT @ REBOOT INFOGAMER 2017 – 25. i 26.11 – vikend rekordnog izdanja Reboot infoGamera na Ubisoftovom izložbenom prostoru održat će se prvi veliki hrvatski Rainbow Six Siege turnir!

Najbolji timovi ili pojedinci kao nagradu odnijet će jedan od 10 primjeraka PlayStationa 4 Pro (svaki član pobjedničkog tima) te još niz prigodnih nagrada. Prijavite svoje osobno sudjelovanje ili sudjelovanje svog tima (uz popis igrača) direktno na rs_tournament@rebootinfogamer.hr ili se prijavite na samom sajmu u bilo koje vrijeme od 21. pa sve do 24.11 u 17:00.  Svi igrači moraju biti punoljetni i na turnir ponijeti važeću ispravu koja dokazuje njihov identitet i dob.

Detaljnije informacije i raspored turnira bit će dostupni bliže danima održavanja turnira na www.rebootinfogamer.hr gdje možete i osigurati svoje ulaznice sa sajam!

A u međuvremenu, možete do kraja tjedna vježbati svoje vještine jer je do tada Rainbow Six Siege dostupan besplatno!