Sony je otkrio koje sve igre ovaj mjesec stižu u katalog igara za PlayStation Plus, a među njima je i popularna kaubojska akcija Red Dead Redemption 2 koja će biti dostupna korisnicima pretplatničkih razina Extra i Premium.

Ako netko još nije upoznat s Rockstarovom fenomenalnom avanturom i predivnim otvorenim svijetom na samom zalasku kaubojskog bezakonja i ulaska u novu eru Amerike, sada je prava prilika da istu isproba!

Za potrebe prelaženja ove epske priče bit će vam potrebno ugrubo 50 sati i to samo ako pičite po glavnim misijama. Ako ste, pak, jedan od onih koji žele vidjeti 100% u svojim trofejima ili jednostavno volite uživati i istraživati ljepote divljeg zapada, za to će vam biti potrebno i oko 200 sati.

Među ostalim naslovima koji se pridružuju veseloj PS Plus družini jesu Deceive Inc., The Sims 4 City Living za koji vam treba bazna igra The Sims 4, Crime Boss: Rockay City, The Settlers: New Allies, Stranded: Alien Dawn, preslatki Cat Quest  i Cat Quest II, The LEGO Movie 2 Videogame, Watch Dogs te PS Premium klasici koji uključuju 2Xtreme, G-Police i Worms Pinball.

Sve igre bit će dostupne 21. svibnja.