Sony PlayStation otkrio je nove naslove koji 4. travanja stižu na uslugu PS Plus. Sve navedene igre bit će dostupne za vlasnike konzola PlayStation 4 i 5 te korisnike pretplatničkih razina Essential, Extra i Premium.

Meet Your Maker je postapokaliptični FPS u kojem igrači samostalno grade levele, odnosno utvrde koje potom drugi igrači pokušavaju “raidati”. Ovaj multiplayer u kojem se mijenjaju uloge kombinira značajke buildera i pucačine te potiče igrače na kreativnost, ističe Behaviour Interactive. Igra izlazi 4. travnja za PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S i Xbox One, a pretplatnici na servis PS Plus moći će je igrati na dan puštanja u prodaju.

Sackboy: A Big Adventure – 3D platformer avanturu razvio je Sumo Digital za jednog ili više igrača. Sackboy je simpatična utrka s vremenom u kojoj je zadatak pobijediti Vexa, neprijatelja koji je oteo Sackboyeve prijatelje i prisilio ih da sagrade uređaj Topsy Turver.

Tails of Iron – srednjovjekovna 2D avantura crtana rukom u kojoj, kao štakor Redgi, igrači moraju spasiti svoje kraljevstvo od neprijateljskog Žabljeg klana. Razvojni studio Odd Bug Studio naglašava da je njihov soulslike RPG ispunjen brutalnom borbom.