PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse, digitalni remaster igre izdane ekskluzivno za Nintendo Wii iz 2008. godine s današnjim danom dostupan je na gotovo svim platformama. Klasik poznate kompanije KOEI TECMO bio je jedan od najtraženijih remastera više od deset godina, a sada napokon stiže na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch. 

Horor započinje kada grupa djevojčica nestane na festivalu na otoku južnog Japana. One su u međuvremenu pronađene, njihova sjećanja izgubljena, a sve čega se sjećaju je poznata melodija i maskirana žena. Deset godina nakon misterioznih događaja dvije djevojčice umiru, a preostale se vraćaju na otok s ciljem da otkriju tajne i razriješe okolnosti smrti njihovih prijateljica.  

Gameplay i narativ se grade postepeno kako igrač otkriva fragmente sjećanja kao što su stari novinski članci i bilješke. Dok istražuje otok, igrač će se suočiti s nizom duhova, a u sukobljavanju s njima pomoći će mu Camera Obscura – stari fotoaparat sa sposobnošću odbijanja duhova i zarobljavanja njihove moći. Remaster dolazi s novim značajkama photo moda, kozmetičkim opcijama kao i grafičkim poboljšanjima. 

Uz standardnu ediciju igre, dostupna je i PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse Digital Deluxe verzija koja dolazi s dodatnim značajkama, a sve one koji igru kupe prije 22. ožujka očekuje poseban bonus – Ruka Exclusive Costume “Marie Rose Outfit” iz serijala Dead or Alive.