Tijekom sajma E3 2019, odnosno usred EA-ove velike E3 prezentacije EA Play, dobili smo najavu druge sezone Respawnovog Battle Royalea Apex Legends. Tada smo saznali da će druga sezona donijeti brojne novosti, neke od kojih su i novi heroj, odnosno heroina Wattson. Večeras u 19h po našem vremenu očekuje nas službeno otkrivanje novih detalja putem novoga trailera, no kako to obično biva, taj novi trailer već je sada procurio te smo prijevremeno saznali nove detalje o Sezoni 2.

Naime, putem Apex Legends Xbox zajednice procurio je ne samo jedan, već dva nova trailera, putem kojih smo saznali da u igru ipak ne dolazi samo heroina Wattson, već su tu i teaseri za još jednog novog heroja imena Crypto, o kojemu se šuška već neko vrijeme. Oba nova trailera, od kojih se prvi fokusira na priču, podijeljeni su posljedično putem Reddita, pa ako ne želite čekati 19h, možete ih pogledati u cijelosti u nastavku teksta (ukoliko se video ne pokreće, pronađite ga na ovome linku).

Također, oba trailera, osim što prikazuju već prethodno najavljenu heroinu Wattson, naslućuju i promjene koje nas očekuju na mapi: prikazani su pterodaktili i zmajevi, kao i veliki dinosauri (Leviathani) koji su dosada stajali van mape, a sada su se pokrenuli i prešli na igrivo područje te će nas, čini se, moći zgaziti tijekom igre. Osim njih, možete primijetiti i nove građevine i strukture, a izgleda da će i vegetacija imati određenu ulogu te mapa više neće biti čista pustoš, dok će neki drugi dijelovi mape biti razrušeni.

Što se, pak, novog heroja tiče, nije puno poznato o njemu, osim da bi se trebao zvati Crypto i da bi trebao biti vješti haker s laptopom, koji će potencijalno imati EMP ultu. U svakom slučaju, Apex Legends bi napokon trebao dobiti uzbudljivi novi sadržaj s drugom sezonom, kao i nove skinove, nova oružja i emoteove te nove rangove u ligi, a za kraj podsjećamo da službeno otkrivanje novog trailera slijedi danas u 19h, kada ćemo, nadamo se, dobiti i još službenih novih informacija. Druga sezona Apex Legendsa kreće 2. srpnja te počinje s djelovanjem pod nazivom Battle Charge.