Krajem prošle godine saznali smo da Crystal Dynamics radi na Shadow of the Tomb Raider kada se na Redditu pojavila fotografija prezentacije na kojoj je radio zaposlenik studija. Preko vikenda, po završetku E3-ja se pojavio prvi komadić concept art za novu avanturu Lare Croft.

Vijest je prvi prenio Kotaku, a u članku su naveli kako je ovaj artowork dio portfelja TakeOff kreativne agencije koja se bavi produkcijom trailera, web stranica, animacija i izdavačkih press kitova.

TakeOff je preko skečeva i rendera istraživao različite koncepte za logo i ključni art igre Shadow of the Tomb Raider, kako su sami rekli, a njihov proces se sastojao od korištenja različitih temelja igre kao inspiracije za točan prikaz brenda.

U conceptu art kojeg možete vidjeti ispod, Lara Croft prikazana je kako se njiše na užadi te upotrebljava luk i strijelu. Iako još ne znamo o čemu će se točno raditi u Shadow of the Tomb Raider, svakako je lijepo znati da ćemo uskoro zaigrati i treći nastavak u rebootu Tomb Raider serijala koji je započeo 2013. godine

Mačete, luk i strijela i improvizirana prva pomoć. Zvuči kao Lara Croft!