Nakon što je Nintendo UK leakao dolazak novog lika u igru Dragon Ball FighterZ, sada smo dobili i službenu potvrdu od Bandai Namca.
Svim ljubiteljima Dragon Ball serijala bit će drago čuti (odnosno pročitati) da je novi lik s kojim ćemo imati prilike zaigrati – Janemba, glavni antagonist animiranog filma Dragon Ball: Fusion Reborn iz 1995. godine.

Janemba je demon kojeg zovu i “živućim ostvarenjem zla” jer je u stanju preokrenuti stvarnost bez trunke žaljenja za drugima. U igru nam dolazi sa svojim prepoznatljivim mačem, ali i sa 5 različitih kostima, lobby avatarom i stampom s njegovim likom.

Istog nam dana dolazi i Gogeta (SSGSS), lik protiv kojeg se, u gore spomenutom filmu, borio upravo Janemba. Službeni datum izlaska ovih DLC likova je 8. kolovoz, a oba lika bit će automatski dostupna unutar FighterZ 2 season pass paketa, dok će im pojedinačna cijena biti oko 5 dolara.

U samom traileru, kojeg vam donosimo ispod teksta, vidljivo je kako nam uskoro dolaze i dva nova igriva lika, Super Saiyan Blue Gogeta i Broly, međutim za njih još ne postoji službeni datum dolaska.