Titanfall 2, prema nekima jedna od najboljih FPS kampanja svih vremena, na Steamu je dostupna za manje od 3€. Ultimativna edicija intenzivne pucačine iz prvog lica u kojoj kao Piloti imamo mogućnost upravljanja moćnim egzoskeletonima, poznatijim kao Titani, od sada je dostupna za preuzimanje za svega 2,99€.

Ultimate Edition verzija uključuje osnovnu igru Titanfall 2, sadržaj Deluxe Edition koji donosi Scorch & Ion Prime Titane, Deluxe Edition Warpaint za 6 Titana, Deluxe Edition Camo za sve Titane, Pilote i oružje, Deluxe Edition Nose Arts za 6 Titana i Deluxe Edition Callsign te sadržaj Jump-Starter s kojim dolaze svi Titani, sve Pilotske taktike, 500 kredita za otključavanje loadouta, kozmetike i opreme, 10 2x XP tokena i Underground R-201 Carbine Warpaint.

Igru koja inače stoji 29,99€ moguće je dobiti po 90% manjoj cijeni od 2,99€ što je idealna prilika za isprobati vrhunsku priču i akciju po prvi puta ili se podsjetiti zašto je Titanfall 2 jedan od omiljenih FPS naslova. Ova specijalna promocija traje do 29. svibnja.