Byron Bernstein, jedan od predvodnika streamanja videoigara, najpoznatiji po svom internet nadimku Reckful, preminuo je sinoć u 31. godini života. Prema prvim informacijama, Bernstein je počinio samoubojstvo.

Bernstein je bio jedan od najistaknutijih profesionalnih esport igrača, te ostaje zapisan u povijesti kao prvi igrač koji je dostigao rating 3000 i osvojio Major League Gaming’s World of Warcraft turnir u 2010. godini, a osvojio je i prvo mjesto u čak šest uzastopnih sezona World of Warcrafta.

Nakon umirovljenja iz svijeta esporta, svoj je community nastavio graditi na Twitchu gdje je nastavio sa streamovima igre koja ga je proslavila, te je tako sakupio više od 930 tisuća pratitelja.

Bio je aktivan i na YouTubeu na kojem je svoj kanal kreirao 2012. godine, a u 2017. godini našao se na četvrtom mjestu The Gazette Review’s liste top 10 najbogatijih streamera. Na svom YouTube kanalu nerijetko je govorio o svojoj borbi s depresijom i bipolarnim poremećajem, a često je poticao i druge da to čine.

Bernstein je u posljednje vrijeme radio na svojoj videoigri Everland koja je trebala biti izdana krajem godine.