Jedan od predvodnika gaming i esports periferije predstavio je najnoviji model čuvene Arctis serije – gaming slušalice SteelSeries Arctis 9 za PC i PlayStation.

Novi model slušalica pruža izuzetno nisku 2.4GHz wireless latenciju i besprijekoran audio zvuk, a svim gamerima na taj je način osigurano uživanje u novim PC i PlayStation naslovima bez audio laga. 

Arctis 9, kao i prethodnike Arctis Pro Wireless i Arctis 9X, moguće je simulatno povezati s mobilnim uređajima uz pomoć Bluetootha, što osigurava neometano razgovaranje, slušanje glazbe ili VoIP chat dok slušamo audio iz omiljene igre. Besprijekoran zvuk čut će i svi oni s kojima razgovarate jer Arctis 9 dolazi oboružan ClearCast mikrofonom koji koristi superiornu bidirekcijsku tehnologiju za eliminaciju buke uz savršeno jasan zvuk.

Baterija novog modela pruža više od 20 sati korištenja sa samo jednim punjenjem, a same slušalice pružit će vam neograničene sate dobrog zvuka uz elastičnu i čelično ojačanu traku za glavu, koja zajedno s mekim jastučićima pruža maksimalnu izdržljivost i komfor. U SteelSeriesu znaju koliko je igračima bitno omogućiti kontroliranje zvuka u bilo kojem trenutku, pa su u Arctis 9 ugradili i ChatMix kontrole pomoću kojih je to moguće, a sve navedeno moći će koristiti i igrači na PlayStationu 5 jer su slušalice u potpuno kompatibilne sa Sonyjevom next-gen konzolom. Slušalice koriste i DTSHeadphone:X v2.0, za nevjerojatno precizne okolne zvukove na PC-ju.

SteelSeries Arctis 9 od danas je dostupan po cijeni od 199$, a za dodatne sve informacije posjetite službene stranice proizvođača

SteelSeries Arctis 9

SteelSeries Arctis 9 najnovije su slušalice iz poznate serije Arctis.