Marvel’s Avengers stiže nam sredinom iduće godine, a dosad je bilo poznato da ćemo zaigrati kao pet Marvelovih heroja, Captain America, Hulk, Iron Man, Thor i Black Widow, no Marvel je jučer prikazao trailer za još jednog. Preporučamo da se prvo podsjetite prvog trailera, a obratite pažnju i na glas naratorice, o kojoj je riječ u novom video prikazu.

Kamala Khan, mnogima poznatija pod imenom Ms. Marvel, bit će šesti igrivi lik u igri o najpoznatijim Osvetnicima. U samom najavnom traileru prikazan nam je i uvod u njenu priču, odnosno, vidjeli smo što je točno otkrila o Avengersima i zašto im se želi pridružiti. Inače, Ms Marvel ima polimorfne sposobnosti, što znači da može izobličiti svoje tijelo kako god želi, a u traileru koji se nalazi ispod teksta pogledajte na koje sve načine koristi tu moć. 

Iza Marvel’s Avengersa stoje razvojni timovi iz Crystal Dynamicsa i Eidos Montreala, dok je izdavač Square Enix. Službeni datum izlaska je 15. svibnja 2020. godine, a igra stiže na PC, PlayStation 4, Xbox One i Google Stadiju.