Marvel’s Avengers konačno je dobio prvi prikaz tijekom Square Enixove E3 2019 press konferencije.

Usprkos navodima kako će se raditi o live-service igri što je mnoge zabrinulo, izgleda kako trenutno nema razloga za paniku budući da će Marvel’s Avengers imati klasičnu kampanju koja će pratiti sasvim novu priču smještenu 5 godina nakon katastrofe koja se zbila na A-Day (Avengers Day).

Tijekom kampanje moći ćemo zaigrati kao Black Widow, Captain America, Iron Man, Thor i Hulk. Trailer nas je posebno razveselio svojom glumačkom postavom – Nolan North utjelovit će Tonyja Starka/Iron Mana, Troy Baker Brucea Bannera/Hulka dok će Laura Bailey glumiti Natashu Romanovu/ Black Widow.

Uz već spomenutu kampanju Marvel’s Avengers imat će i online komponentu koja zvuči poprilično zanimljivo. Moći ćemo zaigrati u superherojskim timovima do četiri igrača, a novi heroji i lokacije u redovitim intervalima dolazit će u igru potpuno besplatno. Tijekom predstavljanja igre jasno je verbalizirano kako igra neće sadržavati pay-to-win mehanike ili loot-boxove što je zaista obećavajuće.

Datum izlaska Marvel’s Avengersa je 15. svibanj 2020, za malo manje od godinu dana, a kao Zemljini najmoćniji heroji moći zaigrati na PlayStationu 4, Xboxu One, Google Stadiji i PC-ju.