Ubisoft je na službenom blogu potvrdu iznenadio cijeli svijet potvrdivši da će The Division po izlasku dobiti DLC-ove. Među nekoliko koje ćemo dobiti besplatno naći će se i oni za koje ćemo ipak morati izdvojiti nešto novca. Za početak, Ubisoft je obećao da ćemo redovito dobivati nove dnevne i tjedne misije, te razne Dark Zone događaje, no ono što je najzanimljivije dva su besplatna DLC-a koji stižu nedugo nakon izlaska osnovne igre.

U travnju nas očekuje DLC naziva Incusrsion koji donosi niz novih sadržaja koji će biti posebno zanimljivi timovima igrača. Rješavanjem zadataka koje donosi ovaj DLC moći ćemo otključati zanimljiv i vrijedan loot. Ova će nadogradnja omogućiti i trgovanje lootom, što je jedna od stvari koja je igračima u beti najviše nedostajala.

Drugi besplatni DLC nosi naziv The Conflict, a bit će dostupan u svibnju. Ovo će proširenje donijeti nove sadržaje u Dark Zone, te u igru uključiti Columbus Circle zonu New Yorka.

Osim spomenutih DLC-ova Ubisoft planira još najmanje tri proširenja koja ćemo morati platiti. Lipanj donosi The Underground ekspanziju smještenu u – pazi sad – podzemlje, dok ćemo kasnije ovog ljeta dobiti Survival ekspanziju koja će nas izazvati da u novom opasnom području preživimo što je dulje moguće. Posljednja planirana ekspanzija stiže pod nazivom Last Stand o kojoj se zasad ne zna ništa.

The Division na tržište stiže 8. ožujka, a bit će dostupan za PC, PlayStation 4 i Xbox One.