Najnovije izdanje dosad najvećeg, najspektakularnijeg i najraznovrsnijeg sajma Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 – ujedno i jednog od najvećih gaming sajmova u svijetu – otvara svoja vrata za pet i pol tjedana! Ove godine sajam će po svim procjenama privući više od 85 tisuća posjetitelja iz cijele Europe, a tome u prilog ide i činjenica da su preostale posljednje količine VIP paketa i ulaznica, stoga ovim putem zainteresirane pozivamo da na stranici https://www.rebootinfogamer.hr/ osiguraju svoje VIP pakete i ulaznice na vrijeme, prije nego se rasprodaju.

Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 ove godine održava se od 12. studenog do 17. studenog, ponovno šest dana kao i prije dvije godine, a sve to u čak osam paviljona Zagrebačkog Velesajma, na rekordnih 21.000 m2 izlagačkog prostora. Ove godine slavimo osmo po redu izdanje sajma Reboot InfoGamer, koji će biti nikad veći i nikad atraktivniji te prepun spektakularnim gaming sadržajima!

S obzirom da očekujemo velike gužve, ukoliko već dosad niste, svoje ulaznice (kako redovne jednodnevne i šestodnevne, tako i VIP ulaznice) osigurajte čim prije online na www.rebootinfogamer.hr ili fizički na prodajnim mjestima Entria www.entrio.hr/outlets. Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 bit će spektakl koji ne želite propustiti, a svima onima koji žele kupiti posebne VIP pakete i ulaznice ističemo da su iste sada u posljednjoj fazi rasprodaje te su dostupne u izrazito limitiranim količinama! Stoga, ne časite ni časa, već ulaznice osigurajte na službenoj web stranici Reboot InfoGamera.

VIP ULAZNICE samo što nisu rasprodane te su ostale u super limitiranim količinama. Kupite ih na https://www.rebootinfogamer.hr/ klikom na ovu fotku

Naravno, svi koji kupe VIP ulaznice, po dolasku na sajam dobivaju specijalni VIP paket koji se sastoji od posebne VIP akreditacije, prava na ulazak u ekskluzivni VIP only gaming lounge i posebni Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 goodie bag/paket poklona, koji se sastoji od čak tri različite ekskluzivne gaming majice + jedna gaming figurica/statua.

Tijekom narednih mjesec dana uoči sajma, svakako pratite naše online kanale, društvene mreže i službene web stranice Reboota i Reboot InfoGamera, jer ćemo vas redovno obavještavati i periodično obznanjivati kakav vas sve sadržaj očekuje na Reboot InfoGameru 2019 powered by A1 te što će se sve na najvećem dosad izdanju sajma moći vidjeti, isprobati i zaigrati! 

Dotada, vidimo se od 12. do 17. studenog na Zagrebačkom Velesajmu!