Sonyjev servis koji omogućava igranje u cloudu, PlayStation Now, od danas je jeftiniji. Čini se kako je to direktna posljedica dolaska Google Stadije i Microsoftovog Project xClouda, koji će zasigurno ugrabiti svoj dio korisnika.

U Sonyju su tako odlučili sniziti dosadašnju cijenu od 14,99 eura mjesečno na samo 9,99 eura mjesečno, odnosno nova je cijena 24,99 eura za tri mjeseca pretplate te 59,99 eura za godinu dana.

Uz te nove cijene, Sony dodaje i nove igre pa ćemo tako u prvom valu zaigrati God of War, Grand Theft Auto V, inFamous: Second Son i Uncharted 4, a navedene će igre biti dostupne od danas, 1. listopada 2019., pa sve do 2. siječnja 2020. godine. Svakoga mjeseca u ponudu će biti uvrštene nove igre, koje će biti dostupne u limitiranom trajanju.

PlayStation Now omogućuje streamanje par stotina PlayStation 4, PlayStation 3 i PlayStation 2 igara na PlayStationu 4 ili na PC-ju, dok je za preuzimanje dostupno preko 300 PlayStation 4 igara. Određeni naslovi podržavaju i DLC sadržaj, koji je za njih dostupan.

Svi korisnici koji već plaćaju ovaj cloud servis po dosadašnjim cijenama, nastavit će koristiti uslugu po toj cijeni, dok će im u idućem ciklusu naplate biti naplaćena niža cijena