Kao što ste mogli primijetiti, ovaj tjedan nova epizoda Rebootcasta nije izašla redovno u utorak, no to nije zato što smo na Rebootcast zaboravili. Naime, razlog zašto je nova 85. epizoda izašla danas – u četvrtak – zaista je poseban, kao što je posebna i sama epizoda, pa i gosti koje imamo!

U novoj 85. i takozvanoj “predbožićnoj specijalnoj” epizodi Rebootcasta imat ćete priliku kroz ugodnih trideset i šest minuta saznati sve što ste ikad htjeli i mogli saznati o prvoj hrvatskoj fantasy online trading card igri Phageborn!

Domaći zagrebački studio koji stoji iza ove nadolazeće igre nosi naziv Games Revolted, a mi smo u novoj epizodi Rebootcasta, naziva “Božićni intervju s Phageborn ekipom” ugostili njihovih dvoje prominentnih članova.

Sve o njihovoj igri Phageborn objasnit će vam, stoga, naši gosti: Danijel Matić – kreativni direktor i Katarina Amižić – glavna i odgovorna osoba za marketing igre Phageborn.

Zašto baš trading card game, koje su im bile glavne inspiracije, kakva je zapravo ta mistična fantasy priča koju donosi Phageborn i kakav je sami gameplay, koji su utjecaji nekih drugih žanrova pridonijeli posebnosti ove igre, što ekipa misli o tržištu trading card gameova i o Valveovom Artifactu, kakvi su Lukini dojmovi nakon igranja Phageborna prilikom gostovanja u studiju Games Revolted te kakvi su im planovi za budućnost izlaska igre u betu i još puno puno toga – saznajte u novoj epizodi Rebootcasta!

Također, svi oni koji su na ovogodišnjem sajmu Reboot infoGamer 2018 – powered by A1 propustili premijeru spektakularnog trailera za igru Phageborn, imat će priliku pogledati ga u cijelosti u ovoj novoj epizodi. 🙂