Još jedan celestijalni utorak je nad nama, a ovotjedna epizoda našeg tjednog podcasta Rebootcast izuzetno je posebna jer je jučer, u vrijeme snimanja, bio Matkov rođendan! Našem Matku želimo sve najbolje jer je apsolutna legenda i generalno divno ljudsko biće, a svojom kontinuiranom prisutnošću i enciklopedijskim znanjem videoigara čini Rebootcast onime što zaista jest – najboljim gaming podcastom s ove strane mjeseca u ovom dijelu šume. Bar po našem skromnom i izuzetno subjektivnom mišljenju.

Uglavnom, ovaj tjedan očekuje vas jedna poprilično opuštena epizoda u kojoj smo se pozabavili temama poput postera za igrani film o SEGA-inom Sonicu, novom updateu za Gamepiresov SCUM koji je uveo vozila u igre (a odnedavno se najuspješnija domaća igra može pohvaliti i prekrasnim trading cardovima), mnogobrojnim Geraltovim gostovanjima te najavi developera da će Dragon Age 4 biti jedna politička i inkluzivna igra.

Gledajte Rebootcast, pretplatite se na naš YouTube kanal, stisnite zvonce da na vrijeme budete obaviješteni o svim novostima, streamovima i video sadržaju kojeg spremamo za vas. Povrh svega toga, nemojte zaboraviti svoje mišljenje ostaviti u komentarima.

Do idućeg utorka!