U par dana može se dogoditi zaista svašta, što potvrđujemo u još jednoj epizodi našeg tjednog podcasta Rebootcast. Velika 65 epizoda po redu snimana je dan nakon što se Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala u finale Svjetskog prvenstva u Rusiji, stoga ćete nam oprostiti hype kojeg se nismo mogli otresti.

Bili smo neopisivo nabrijani na finale, a posebno je zanimljivo nakon par dana vidjeti naša predviđanja koja su, očito, bila kriva. Bar rezultatski, jer je svima jasno da smo nadigrali Francuze, ali nekada ne pobjeđuje bolji nego sretniji.

Pokazali smo da osim i bolje igre znamo napraviti i bolji doček budući da su jučerašnje slike iz Zagreba naprosto spektakularne i za povijest, no o tome ćete zasigurno više slušati u idućoj epizodi Rebootcasta jer si naprosto ne možemo pomoći. Neopisivo smo sretni i ponosni što smo vice-prvaci svijeta. 

Budući da smo svi prošli tjedan bili u izuzetnom slavljeničkom raspoloženju, dobri ljudi iz Blizzarda su nam se priključili i odlučili smo organizirati iznenadni giveaway u kojem bogato nagrađujemo sve fanove World of Warcrafta. Za vas imamo 10 kodova za betu World of Warcraft: Battle for Azeroth te tri prekrasna World of Warcraft: Legion Collectors Editiona.

Ono što trebate napraviti kako biste sudjelovali u giveawayju  jest u komentare heštegati #RebootWoW (znamo ,dupli hešteg) te nam poslati svoj fan art World of Warcrafta, svoje WoW kolekcije, itd. Ovaj put nije dovoljno biti samo tekstualan, budite kreativni jer su nagrade zaista fantastične!