S dolaskom ljeta smo se i mi opustili, stoga je nova epizoda našeg tjednog podcasta Rebootcast idealna za vruće lipanjske dane. Ovotjedna epizoda otišla je u potpuno neočekivanom smjeru, jer znate da nekad jednostavno tako treba i biti.

Započeli smo s pričama iz teretane, no budući da Matko i Luka nisu česti posjetioci takvih institucija, odlučili smo vam najaviti dva nova Reboot Giveawayja koji će se održati u idućih dva tjedna nakon što ovaj četvrtak, 28. lipnja, završimo našu veliku E3 2018 extravaganzu. Idući tjedan očekuje vas Star Wars Reboot Giveaway, a za dva tjedna dijelit ćemo fantastični i količinski spektakularan Reboot merch!

Budući da su karte za ovogodišnje izdanje Reboot infoGamera krenule u prodaju, najavili smo iduću epizodu Rebootcasta u kojoj ćemo izbaciti nekoliko zaista velikih vijesti vezanih uz taj velebn događaj. Reboot infoGamer 2018 – Powered by Vipnet ove godine održava se od 21. – 25. studenog na svima nam dobro poznatoj lokaciji –  Zagrebačkom velesajmu.

Kako bismo opravdali naslov epizode Ljeto Reboota, trebalo se dogoditi još nešto spektakularno, što je na kraju krajeva i bio slučaj. Naime, 100 novih pretplatnika koji se pretplate na časopis Reboot, koji je doslovce najbolji časopis na svijetu, uz pretplatu dobit će petodnevnu ulaznicu za nadolazeći Reboot infoGamer te posebnu, limitied edition Reboot infoGamer majicu. 

Budući da smo, na kraju krajeva, i gaming podcast, popričali smo o svakodnevnim stvarima koje bismo voljeli vidjeti u videoigrama te smo, sad već tradicionalno, epizodu zaključili s igrama koje smo igrali protekli tjedan.