Iako biste zbog naslova možda pomislili kako smo se bacili u horor vode, nova epizoda našeg podcasta Rebootcast opet je glavno mjesto za razgovor o najzanimljivijim pojavama u svijetu gaminga.

Ubisoft je prošli tjedan izdao dugo očekivani Assassin’s Creed Origins Discovery Tour koji će igračima i svim ostalim zainteresiranim strankama ponuditi sasvim novo iskustvo smješteno u drevni Egipat. Discovery Tour kompletno je edukativno iskustvo u kojem možete sudjelovati u 75 tura koja objašnjavaju život i običaje te drevne civilizacije, a idealan je i za one koji bez stresa od borbe žele istraživati predivno realiziran svijet koji je Ubisoft stvorio. Osim našeg mišljenja o svemu navedenome, saznajte i zašto smatramo školjkice aposlutno nepotrebnima.

Popričali smo i o Rainbow Six Siegeu i Ubisoftovom desetogodišnjem planu za igru te jesu li takvi planovi budućnost online pucačina, a dotakli smo se i vremenski ograničenih eventova poput Operation Outbreaka koji uskoro stiže u Siege.

Kao i dosad, podosta vremena smo proveli pričajući o igrama koje smo igrali (možete čuti naše prve dojmove o Metal Gear Surviveu), a s povratkom Overwatch Leaguea možete očekivati i naš recap te par fenomenalnih akcija koje smo izdvojili za vas.

Do idućeg utorka!