Još jedna ubojita epizoda našeg tjednog podcasta Rebootcast je osvanula na našem YouTube kanalu. Jubilarna epizoda u potpunosti je u znaku BlizzCona 2017 s kojeg smo se vratili prepuni pozitivnih dojmova.

Sve najbitnije najave i hands-on dojmove s ovogodišnjeg izdanja BlizzCona prokomentirali smo u videu koji je započeo netradicionalnim darivanjem Matka i Vide Overwatch memorabilijom te se nastavio u revijalno šaljivom i humorističnom tonu.

Osim dojmova s BlizzCona, pričali smo i o velikim najavama vezanim uz Reboot infoGameru 2017 – Powered by Vipnet stoga obratite pažnju ako vas zanimaju informacije o volontiranju, giveawayjima i jednom supervelikom izdavaču  zvanom Ubisoft čije ćete igre (od kojih su mnoge još u razvoju) moći zaigrati na 45 igraćih jedinica.

E da, skoro zaboravismo, ukoliko vam je stalo do kvalitetnog i jedinstvenog gaming sadržaja, poput recimo EKSKLUZIVNOG Reboot Unboxinga Xbox One X Project Scorpio Editiona kojeg smo napravili prvi u državi i šire, razmislite o klikanju tog subscribe gumba na našem YouTube kanalu.

U nastavku bacite oko ili 37 minuta kvalitetnog sna na Rebootcast Episode 30 – BlizzCon i Jetlag!