Sredina tjedna idealno je vrijeme da bacite oko na najnoviju 127. epizodu našeg tjednog podcasta Rebootcast!

Čitavi protekli (a kako su stvari krenule, i ovaj) tjedan obilježen je nizom vijesti o tome kako brojni razvojni studiji i izdavači zbog rastuće prijetnje koronavirusa otkazuju svoja gostovanja na gaming sajmu PAX East i na konferenciji GDC 2020. Isto tako, u industriji se šuška kako bi iduća generacija konzola mogla kasniti iz istog razloga. Logično, u novoj epizodi popričali smo o tome, iako nakratko.

Negativne vijesti na stranu, većinu nove epizode posvetili smo odličnim novostima koje smo saznali o next-gen konzoli Xbox Series X, njezinim kul značajkama i stvarima kojima se radujemo, a dotakli smo se i teme “rata” između Microsofta i Sonyja te diskutirali o tome očekujemo li slične značajke i na konzoli PlayStation 5.

Epizodu smo, kao i uvijek, zaključili raspravom o igrama koje smo igrali proteklih dana. Ako vam se 127. epizoda sviđa, ostavite nam komentarpretplatite se na naš YouTube kanal i stisnite zvonce kako biste na mobitelu ili mailu dobili notifikaciju čim izbacimo novi video sadržaj.