U 120. prigodnoj božićnoj epizodi ponovno se okupila originalna iliti OG ekipa Rebootcasta! Naša draga Vida za blagdane se vratila u Hrvatsku iz hladne Finske, u kojoj živi i radi kao community managerica u poznatom razvojnom studiju Remedy Entertainment (Max Payne, Alan Wake, Quantum Break, Control) te gostovala u novoj epizodi našeg video podcasta, za dobra stara vremena.

Kako to obično biva na samom kraju godine, u ovoj epizodi fokusirali smo se uglavnom na igre koje smo igrali tijekom 2019. te smo prodiskutirali o našim vlastitim favoritima za igre godine. Naravno, s obzirom da je najnoviji film Star Wars: The Rise of Skywalker (koji je dosad najviše podijelio publiku od svih nastavaka) upravo u kinima, popričali smo i o našim očekivanjima. Kažemo “očekivanjima”, jer u trenutku snimanja ove epizode još nitko od nas ispred kamere nije pogledao film, osim snimatelja Darija.

Sve to i još puno više toga (hint: rasprava o nadolazećim story DLC-ima za Control) pogledajte u najnovijoj epizodi Rebootcasta, prigodno nazvanoj “Božićna epka”. Ako vam se 120. epizoda sviđa, ostavite nam lajk i komentarpretplatite se na naš YouTube kanal i stisnite zvonce kako biste na mobitelu ili mailu dobili notifikaciju čim izbacimo novi video sadržaj.