U ovo blagdansko vrijeme na ugodnih 10°C nekada je najbolje, u kratkim rukavima dakako, sjesti sa svojim bližnjima na kauč, dopustiti želucu da procesuira abnormalnu količinu hrane kojom ste upravo bombardirali svoje tijelo,  upaliti PlayStation 4 i zaigrati neku od PlayLink igara.

Naš Rebootcast tim dobro je započeo s napadom na slatkiše i gazirana pića prije nego je uzeo svoje mobilne uređaje u ruke i krenuo u izrazito kompetitivno isprobavanje igara zvanih Hidden Agenda i Knowledge is Power. Hidden Agenda je policijski krimić razvojnog studija Supermassive Games koji su zaslužni za odlični teen slasher hororac Until Dawn. Možete ga igrati kooperativno ili kompetitivno, a ukoliko izaberete igrati protiv svojih prijatelja morate ćete pažljivim psihološkim igricama tjerati narativ u svom smjeru kako bi skupili što više bodova.

Knowledge is Power je izrazito zabavan trivia kviz sa simpatičnim art stilom i urnebesnim voditeljom. Kako sve ne bi ostalo na razini najbržeg prsta, svojim suigračima možete zakomplicirati život raznim preprekama koje moraju svladati prije nego mogu točno odgovoriti. Posebice je frustrirajuće kada vaši prijatelji i kolege, ljubomorni na vaše enciklopedijsko znanje popularne kulture, krenu u zajedničku ofenzivu da vam zagorčaju život. Naravno, sve Vam ovo govorim iz vlastitog iskustva budući da su Vida, Matko i naš snimatelj Dario činili upravo to, ljubomorni na jarki sjaj mog znanja. Također, u duhu fair-playa moram reći kako je u Knowledge is Power Vida odnijela konačnu pobijedu nakon što je kamera prestala snimati. Naravno, budući da je Matko svojim podlim taktikama itekako imao svoje prste u svrgavanju pravičnog pobijednika s trona, može vas tješiti saznanje kako će odsada nadalje na/sa snimanja Rebootcasta ići pješke.

Kako je sve to izgledalo saznajte u novom izdanju našeg serijala Reboot Plays, a ukoliko vas zanima detaljniji osvrt na PlayLink, možete ga pročitati ovdje.