Call of Duty Black Ops 4 prošli tjedan konačno je ugledao svjeto dana, a mi odavno guštamo u multiplayeru, Blackoutu i Zombies modu dok Activisionova uspješnica obara rekorde. Budući da ste već mogli pogledati naše Blackout dojmove u jednom od prethodnih izdanja Reboot Playsa, sada je došlo vrijeme da vidimo koliko mozgova mogu pojesti zombiji Blopsa 4.

Matko, Borna i Luka upustili su se u scenarij imena IX u Chaos Timelineu kako bi gladijatorsku arenu ispunili beživotnim tijelima zombija, zombificiranih tigrova i nabrijanih neumrlih gladijatora čija koža žudi za faktorom 50. 

Ovo je tek prvi doticaj sa Zombies u Black Opsu 4, stoga možete očekivati još videa i scenarija, a uskoro možda padne čak i neki stream! U U svakom slučaju, definitivno se subscribeajte ako vam se video sviđa, kliknite zvonce i ostavite lajk. 

Također nam ostavite svoje mišljenje o IX u komentarima. Mislite li da je pumperica dobar izbor ili da se prebacimo na nešto malo brže? Koja vam je klasa najdraža za zombije? Recite nam svoje tajne!