S vama smo opet u još jednom javljanju putem našeg video specijala Reboot Live at Tokyo Game Show 2018 u kojem vam donosimo naš poznati walkthrough na malo drugačiji način.

Ovaj put smo odlučili učiniti to u malo drukčijem stilu, no svejedno vas očekuju zapanjujući prizori poput impresivnih štandova, svjetski poznatih izdavača i razvojnih studio, igara koje ne možete vidjeti nigdje osim u Japanu te univerzalno voljenih i prepoznatljivih Tokyo Game Show booth babeova. 

Ukoliko dosad niste, bacite pogled i na naše prethodna javljanja u kojima smo isprobavali hrpetinu japanskih grickalica i slatkiša i prošetali se najskupljom ulicom na svijetu. Također možete pogledati kako je izgledao prvi dan TGS-a 2018 koji je bio otvoren samo za pripadnike medija i industrije u našoj fotogaleriji.

U narednim danima očekujte još videa, fotografija i mišljenja stoga se subscribeajte na naš YouTube kanal ukoliko vam se sviđa ono što vidite, pritisnite to zvonce te nam ostavite (dis)lajk. Svakako bi voljeli čuti i vaše mišljenje u komentarima, nemojte se sramiti!