U najnovijoj epizodi svog talk-showa Jimmy Kimmel svijetu je predstavio prvi trailer za skorašnji film Assassin’s Creed, u kojem možemo vidjeti je li se Michael Fassbander snašao u ulozi Calluma Lyncha i njegovog pretka asasina.

Osim Fassbendera, u traileru možemo vidjeti Jeremyja Ironsa, koji tumači šefa Absterga Alana Rikkina, Marion Cotillard u ulozi laboratorijske tehničarke koja je usput i Rikkinova kći, te Mariju, ženskog asasina (asasinicu?) koju tumači francuska glumica Ariane Labed.

Istodobno s trailerom objavljen je i poster za film:

Assassin's Creed

Nadamo se da je ispod sijeno.

Iako film predstavlja sasvim novu priču unutar Assassin’s Creed svemira, čini se kako je prva igra Assassin’s Creed poslužila kao inspiracija. Kao i Desmonda u AC1, Calluma Lyncha otima misteriozni Abstergo i po kratkom postupku ga ubacuje u Animus stroj kako bi pristupio sjećanjima svog pretka koji je živio i sijao smrt za vrijeme Španjolske inkvizicije. Zahvaljujući Bleeding Effectu koji se javlja nakon previše vremena provedenog u Animusu, Lynch počinje poprimati asasinske sposobnosti i pokuša pobjeći iz Absterga.

Ali da ne duljimo, pogledajte trailer:

Film Assassin’s Creed izlazi ovog prosinca, dok su igre Assassin’s Creed na pauzi.