Iznimno nam je drago što vam na današnji dan možemo predstaviti naš novi video serijal 5 Minuta Više Manje. Cilj ovog novog video serijala kojeg možete pratiti na našem YouTube kanalu jest da vam predstavimo priče popularnih igara – u 5 minuta više ili manje.

Budući da je dugoočekivana treća igra u serijalu razvojnog studija 4A Games, Metro: Exodus, jučer ugledala svjetlo dana, odlučili smo kako je to idealna prilika da se prisjetimo događaja iz Metro 2033 i Metro: Last Light. Ukoliko ste ih igrali davno, ili ako ih uopće niste zaigrali, ovo je idealna prilika da saznate sve o Artyomovim stravičnim avanturama u moskovskoj podzemnom željeznici.

I da, svjesni smo činjenice da je naš prvi video malo duži od pet minuta, ali tu zanimljivu nelogičnost možete pripisati činjenici da se ipak radi o pričama dvije igre. Double feature rekli bi neki.

Svakako želimo čuti i vaše mišljenje u komentarima te nam slobodno napišite svoje prijedloge koje biste voljeli vidjeti da obradimo u 5 minuta više manje.

U narednim danima i tjednima očekuje vas još puno zanimljivog video sadržaja, stoga se pretplatite na Rebootov YouTube, stisnite zvonce i uživajte!