Domaći razvojni studio Red Martyr Entertainment pokrenuo je Kickstarter kampanju za završetak psihološke horor avanture Saint Kotar. Ekipi je za dovršetak igre potrebno 39 tisuća eura, a u trenutku pisanja ovog teksta podržalo ih je više od 130 osoba s više od 5 tisuća eura.

Usporedno s izlaskom kampanje, svjetlo dana ugledala je i demo verzija igre koja donosi besplatno prvo poglavlje imena Saint Kotar: The Yellow Mask, a možete je preuzeti putem Steama.

Kako to obično biva u Kickstarter kampanjama, već 3 eura podrške donosi ekskluzivan 8k Saint Kotar wallpaper uz redovne novosti o razvoju igre, 15 eura osigurava Early bird digitalnu kopiju igre, pristup zasebnom kanalu na Discordu, vaše će ime biti spomenuto u creditsima, a dobit ćete i vječnu zahvalnost studija. Za fizičko izdanje igre morat ćete podržati studio s minimalno 49 eura, a dobit ćete i Saint Kotar razglednicu s potpisima tima, interaktivni animirani strip Saint Kotar: The Sek’vra Book, digitalno izdanje soundtracka, digitalni artbook uz gore spomenuti sadržaj podrške za 3 eura.

Kampanja traje narednih mjesec dana, a studio se obvezao završiti Saint Kotar u 12 mjeseci od uspješno sakupljenih sredstava. Svakako bacite oko na njihovu stranicu na Kickstarteru gdje možete vidjeti sve detalje, podržite ih ako ste u mogućnosti, a mi im želimo svu sreću u ostvarenju zacrtanih ciljeva!