Završio je i peti tjedan Overwatch League natjecanja u kojem sudjeluje 12 najjačih timova na svijetu. Time je završila prva od četiri faze i to velikom pobjedom London Spitfirea!

U samom finalu ostala su top 3 tima: New York Excelsior, Houston Outlaws i London Spitfire, koji su se natjecali za 100.000 dolara, koliko iznosi nagrada za pobjednike prve faze Lige. Da pobjeda bude još sočnija, London Spitfire je prije samo nekoliko dana u polufinalu izgubio upravo od Houston Outlawsa, da bi ih sada u revanšu porazili i našli se u samom finalu s New York Excelsiorom.

Drugo mjesto tako pripada New York Excelsioru koji je osvojio 25.000 dolara, a na trećem mjestu ostaje Houston Outlaws.

Timove sada očekuje zaslužena pauza od tjedan i pol nakon završene prve faze, a nakon toga 22. veljače kreće druga faza. Podsjetimo se: prva Overwatch League sezona sastoji se od ukupno četiri faze, od kojih svaka traje po pet tjedana s tjednom i pol pauze između svake faze, a samo finale čitave lige održat će se od 26. do 28. srpnja.

Najbolje trenutke finala između London Spitfirea i New York Excelsiora pogledajte u nastavku, a ukoliko želite pogledati čitavu utakmicu, možete ju naći na službenom Twitch kanalu Overwatch lige – ovdje.