Sony je bio na meti dijela kritičara zbog činjenice kako nisu pokazali ništa novo na svojoj press konferenciji na prošlotjednom sajmu E3 i kako im ništa od onoga što se pojavilo neće izaći ove godine. No, u Sonyju su spremno dočekali te kritike najavivši nešto s čim bi u dobroj mjeri mogli nadoknadili fanovima.

Naime, predsjednik američkog Sony Interactive Entertainmenta Shawn Layden otkrio je kako će God of War, Detroit: Become Human, Spider-Man i Days Gone izaći u prvoj polovini 2018. što je od ovog trenutka manje od godinu dana koliko ćemo morati čekati da zaigramo ove iznimno iščekivane naslove.

Od naslova koji će razveseliti PlayStation fanove, pogotovo one koji preferiraju trkaće simulacije, Shawn Layden istaknuo je Gran Turismo Sport koji je imao značajnu prisutnost na E3-ju i koji će prema njemu nesumnjivo biti veliki hit ove blagdanske sezone.

Za egzaktnije datume izlaska valja uperiti oči prema kraju ove godine, točnije na PlayStation Experience koji sve više dobiva na značaju iz godine u godinu.