Ako nekim čudom do današnjeg dana niste zaigrali Insomniacov Ratchet & Clank iz 2016. godine, strpite se još malo jer će PlayStation kroz par dana ponovno aktivirati svoju inicijativu Play At Home iz travnja prošle godine kada je pandemija koronavirusa zatvorila brojne države svijeta.  PlayStation je tada, s ciljem zadržavanja igrača na sigurnom, besplatno podijelio Journey i kolekciju Uncharted, a sada će ponovno besplatno dijeliti igre.

Ekipa iz PlayStationa time se želi zahvaliti čitavoj gaming zajednici na podršci i nešto dati nazad, a dobro znaju da besplatne igre gameri nipošto ne odbijaju! Prvi je na rasporedu upravo Ratchet & Clank – vjerojatno nimalo slučajno jer im je ovo idealna prilika za promociju novog nastavka koji nam stiže 11. lipnja. Ratchet & Clank je zaista zabavan i simpatičan naslov, a novim igračima poslužit će kao dobro zagrijavanje za novu igru serijala.

Ovogodišnja inicijativa Play At Home neće se zadržati tek jednokratno kao ona iz travnja prošle godine već ćemo od ožujka pa sve do lipnja dobivati besplatne naslove za koje neće biti potrebna nikakva dodatna pretplata. 

Ratchet & Clank bit će dostupan za preuzimanje od 1. ožujka u 05:00h po našem vremenu pa skroz do 1. travnja u 05:00h.