Nastavak Obsidianovog RPG hita iz 2015. godine, Pillars of Eternity 2: Deadfire potvrđen je za PS4, XOne i Nintendo Switch. Paradox Arctic, koji je uspješno doveo Pillars of Eternity na konzole u kolovozu prošle godine, pobrinut će se i da nastavak bude jednako uspješan.

“Paradox Artic napravio je nevjerojatan posao s Pillars of Eternity: Complete Edition za PS4 i Xbox One. Iskreno, napravili su puno bolju konzolašku inačicu igre nego što smo očekivali da je moguće i usput svima dokazali da Pillars of Eternity nisu samo odlična PC igra već i odlična igra za konzole”, rekao je CEO Obsidiana Feargus Urquhart.

“S Pillars of Eternity 2: Deadfire i s našim izdavačkim partnerom Versus Evil, ne dovodimo svoju igru samo na PS4 i XOne već i na Nintendo Switch. Nintendova konzola je nova i uzbudljiva i puca ravno u Obsidianovo unutarnje dijete budući da se većina tima igrala na Nintendovim konzolama još od 8-bitnih dana. Jednostavno ne možemo dočekati reakciju naših konzolaških fanova kada Deadfire izađe.”, zaključio je Urquhart.

Pillars of Eternity 2: Deadfire za PC, Mac i Linux izlazi 3. travnja dok će konzolaške verzije uslijediti kasnije tijekom godine.