Konamijev Pro Evolution Soccer od ove godine nosi novo ime pa je tako igra postala eFootball Pro Evolution Soccer 2020, a od sinoć je za preuzimanje dostupan i besplatan demo.

Demo verzija nam donosi 13 različitih klubova, od čega je čak 8 iz Južne Amerike: Boca Juniors, Colo-Colo, Corinthians, Flamengo, Palmeiras, River Plate, Sāo Paulo i Vasco Da Gama. Od europskih momčadi tu su: Manchester United, Juventus, Arsenal, Barcelona i Bayern München.

Svih pet momčadi s našeg kontinenta potpisalo je i službeni ugovor s Konamijem pa će tako biti zastupljena originalna imena, dresovi, stadioni i igrači. Uz 13 klubova, u demo verziji igre dostupna su i 3 stadiona pa ćemo utakmice u trajanju od 5 minuta zaigrati na Allianz Areni, Allianz Parque te Neu Sonne Areni.

Podsjećamo, Juventus se u potpunosti predao u ruke Konamija pa tako u novoj FIFA 20 igri neće biti licenciran.

Demo je dostupan za preuzimanje putem Steama, PlayStation Storea i Microsoft Storea, a izlazak pune verzije igre zakazan je za 10. rujna, što znači da će nam kroz nešto više od mjesec dana na raspolaganju biti svi klubovi i države koji su ubačeni u igru.