Point-and-click avantura Oxenfree, debi razvojnog studija Night School Studio, od danas je dostupna na PlayStationu 4. Igra dolazi s novim sadržajem koji uključuje alternativne završetke, nove opcije dijaloga i nove lokacije u New Game+ modu. Ako ste već kupili Oxenfree za Xbox One ili/i Steam, vaša verzija će automatski biti nadograđena.

“Jako smo uzbuđeni što vlasnici PlayStationa 4 sada imaju mogućnost istraživati i izgubiti se u svijetu Oxenfreeja na dulje vrijeme,” rekao je Sean Krankel, suosnivač Night School Studija. “New Game+ mod nastavlja Alexinu priču i omogućava igračima da otkriju još više nadrealnih stvari koje se događaju na otoku. Igrači će moći izmijeniti nadnaravne događaje na Edwards Islandu i živote naših likova na načine koje ne možete ni zamisliti.”

New Game+ mod za Oxenfree nastavlja priču Alex i njezinih prijatelja na otoku koji je nekada bio vojna baza, a sada je turističko odredište i mjesto kamo tinejdžeri idu kako bi se napili, proveli na plaži, i igrali prizivanja duhova. Osim novih završetaka, ovaj mod ima nove lokacije i produbljuje priču. Nakon prvog prelaska igre, možete pokrenuti Oxenfree s novim opcijama dijaloga i jakim osjećajem deja vua.

Pogledajte trailer!