Kooperativna pucačina Overkill’s The Walking Dead službeno je predstavljena 2014. godine, a od tada razvojni tim Overkill muku muči s izradom igre kojom će fanovi biti zadovoljni. Prvi plan je bio da igra izađe 2016. godine, pa su je odgađali nekoliko puta, da bi vijest o najnovijoj odgodi stigla, barem za konzolaške verzije, za vrijeme sajma gamescom.

PC igrači će i dalje moći zaigrati igru u našoj regiji 8. studenog, a za vrijeme prijenosa uživo koji se održao ovog vikenda je razvojni tim prikazao kako razvoj napreduje i objavio informacije o nadolazećem zatvorenom beta testiranju. Svi oni koji odrade predbilježbe dobit će pozivnicu za sudjelovanje – standardna verzija koja košta 50 eura daje vam jednu pozivnicu, dok oni koji za Deluxe verziju izdvoje 68 eura dobit će četiri pozivnice koje mogu podijeliti prijateljima. Beta će započeti 9. listopada, a tim je obećao objaviti više detalja uskoro.

Overkill’s The Walking Dead temeljen je na post-apokaliptičnom svijetu Roberta Kirkmana, a radi se o kooperativnom FPS-u u stilu Left 4 Deada i PayDaya. Predbilježbe je moguće odraditi na sve tri platforme za koje je igra u izradi, PC, PlayStation 4 i Xbox One, a detalje o tome kako i gdje to napraviti možete pronaći na službenim stranicama. Kao što smo spomenuli, igra za PC izlazi početkom studenog, dok će konzolaši morati pričekati do 8. veljače iduće godine.