Ukoliko ste propustili zatvoreno beta testiranje novog zasebnog multiplayer moda Resident Evil RE:Verse koji će na tržište izaći zajedno s novim kompletnim nastavkom Resident Evil Village, ovoga travnja imat ćete novu priliku za sudjelovanje u otvorenoj beti.

Podsjećamo, u tom interesantnom multiplayer modu igrat ćemo kao dobro poznati likovi iz prethodnih igara Resident Evil, kao što su Leon S. Kennedy, Chris i Claire Redfield, Jill Valentine, Ada Wong i Hunk te se međusobno sukobiti s drugim igračima kroz niz poznatih lokacija.

Svaki igrivi lik imat će svoje jedinstvene sposobnosti i oružja, a svaka smrt pretvorit će nas u jednog od legendarnih čudovišta iz serijala, pa ćemo tako imati priliku i za osvetu.

Otvorena beta za Resident Evil RE:Verse počinje 8. travnja u 7h ujutro po našem vremenu, a traje do 11. travnja (također do 7h ujutro) i bit će dostupna potpuno besplatno za PC (Steam), PlayStation 4 i Xbox One. Svi koji su već igrali prethodnu zatvorenu betu, ovu novu neće morati instalirati ponovno, već će im se povući automatska nadogradnja. S druge strane, svi koji će sada tek prvi puta igrati betu, moći će ju predinstalirati od 6. travnja.