Sony je otkrio nekoliko novih igara iz usluge PlayStation Plus koje će za vlasnike svih pretplatničkih razina biti dostupne 2. travnja. Među njima se nalaze relativno mladi Immortals of Aveum, Minecraft Legends i Skul: The Hero Slayer. Ukratko predstavljamo svaku od njih.

Immortals of Aveum, magični singleplayer shooter iz prvog lica njegovi kreatori Ascendant i EA opisuju kao “visceralni i kinematografski fantastični svemir koji kombinira moderne likove i kampanju vođenu pričom s intenzivnom akcijom temeljenom na magiji, istraživanju svijeta i rješavanju zagonetki”. Radnja prati Jaka koji se pridružuje elitnom redu bojnih magova kako bi spasio svijet.

Spin-off Minecrafta, Minecraft Legends je PVP akcijska strategija u kojoj igrač s prijateljima ili protiv njih istražuje upečatljivi svijet Overworld dok brani svoja naselja protiv nepoznatih neprijatelja. U ovoj avanturi online može sudjelovati do osam igrača.

Akcijski platformer iz 2021. godine, Skul: The Hero Slayer, posljednji je dodatak na današnjoj listi ovomjesečnih igara u kojem igrači kao mali kostur moraju spasiti svoju palu braću iz dvorca Demonskog Kralja. U tome im može pomoći širok arsenal sposobnosti koji se neprestano mijenjaju, ističe kreator SOUTHPAW GAMES.