Sony je otkrio koje nove tri igre će u studenom ponuditi vlasnicima usluge PS Plus, a na listi su se ovaj put našle Mafia II: Definitive Edition, Dragon Ball: The Breakers i Aliens Fireteam Elite. Navedene igre bit će moguće besplatno preuzeti od 7. studenog do 4. prosinca.

Mafia II: Definitive Edition

(PS4)

Radi se o naslovu za PS3 koji je 10 godina kasnije, 2020., dobio remasteriranu verziju kakvu ćemo sada besplatno igrati na PS4. Igra u stilu filma ‘Dobri momci’ prati život Vita Scaletta tijekom zlatnog doba organiziranog kriminala u poslijeratnom Empire Bay, NY.

Dragon Ball: The Breakers

(PS4)

Bandai Namcov asimetrični 7 na 1 multiplayer iz 2022. godine smješten je u univerzum Dragon Balla gdje tim od sedam običnih građana pokušava preživjeti zlikovca Raidera. Oni koji nisu zlikovci moraju raditi zajedno kako bi preživjeli i pobjegli, a posao negativca je jednostavno loviti i uništiti sve ostale.

Aliens Fireteam Elite

(PS4, PS5)

Kooperativna survival pucačina iz trećeg lica, Aliens Fireteam Elite, uvodi igrače u univerzum Aliena, točnije na misteriozni novi planet LV-895, gdje će se u timovima boriti protiv hordi opasnih ksenomorfa.

Svi korisnici usluge PS Plus do 6. studenog mogu skinuti prošlomjesečnu ponudu igara koja uključuje The Callisto Protocol, Farming Simulator 22, i Weird West.