Uz to što se Reboot Online Games Week 2022 powered by A1 po prvi puta streama iz Osijeka, grad na Dravi je ovoga vikenda središte ekstremnog sporta i dobre zabave. Jedan od naših partnera ovogodišnjeg četvrtog izdanja Reboot Online Games Weeka je i Pannonian Challenge – najveći festival ekstremnog sporta i urbane kulture u jugoistočnoj Europi. Ovu subotu i nedjelju očekuju vas natjecanja u disciplinama skate, inline i BMX, kao i breakdance i graffiti radionice. I sve to uz vrhunsku glazbu za koju će se osigurati Richard Zepezauer i DJ Evan. Dođi, gledaj, slušaj i uživaj na Pannonian Challengeu 2022!

Pridružite se humanitarnoj akciji i pomozite slijepom dječaku prikupiti sredstva za kupnju uređaja koji će mu pomoći pratiti redovnu nastavu.
https://cnzd.org/donacije/

Četvrto izdanje POTPUNO BESPLATNOG najvećeg regionalnog digitalnog eventa i games showa – Reboot Online Games Week powered by A1 održava se od 15.-19. lipnja u vremenu od 12:00 – 20:00 sati. Ne propustite vrhunski sadržaj i odlične giveawaye! Za više informacija posjetite www.rebootonlinegamesweek.com