Čuda se doista događaju, a da je tome tako, potvrđuje i Disney koji je na Steam stranici originalne igre Star Wars: Battlefront 2 (one iz 2005. godine) objavio update o novoj zakrpi za multiplayer komponentu igre.

Podsjetimo, novi Star Wars: Battlefront 2 izašao je tek prije nešto više od dva mjeseca i pritom nije ostvario pretežito dobar uspjeh ni kod kritike ni fanova, a uspjehu nisu pomogle ni lootbox kontroverze koje su punile vijesti svih gaming portala. No, zato je originalna „verzija“ iz 2005. godine svakako svojevremeno imala puno bolje ocijene i, unatoč tome što postoji već preko 12 godina, još uvijek mnogi uživaju u ovoj igri.

Treba svakako i napomenuti kako je originalna verzija već davno izgubila podršku za online komponentu, koja je tek u 10. mjesecu prošle godine ponovno vraćena, na oduševljenje mnogih fanova ovog popularnog Star Wars naslova. U znaku toga dolazi i nova zakrpa koja je bazirana na multiplayer komponenti, manjim popravcima bugova i optimiziranju performansi igre. U nastavku prenosimo potpune informacije o zakrpi u originalu:

Minor bug fixes and optimized performance, the most important fixes are:

• Lobby functionality has been improved.

• Steam usernames should now display correctly.

• Ping calculations are more accurate.