Već i ptice na grani znaju da Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint nije dostavio ono što se od njega očekivalo, pa je tako jedna od Ubisoftovih uzdanica za 2019. godinu pala  i prije nego što je poletjela kako spada. Ubisoft se igračima obratio u par navrata obećavši radikalne promjene, a dok smo neka ažuriranja dobili, neki drugi problemi i dalje čekaju na svoj red rješavanja.

Breakpoint je ovoga mjeseca trebao dobiti potpuno novi mod kojeg u Ubisoftu zovu “immersive mode”, a s kojim su obećali igračima pružiti igraće iskustvo kakvo je trebalo biti od samog početka. Nažalost, od svega neće biti ništa jer je dolazak moda i službeno odgođen.

Ubisoft je navedeno objavio putem službenog bloga igre, a u objavi stoji da je njihov cilj s novim modom dostaviti snažno ažuriranje u igru koristeći kao temelj povratne informacije igrača. Nadalje, sama kompleksnost integracije novog moda ispostavila se kao popriličan zalogaj, a razvojni tim želi osigurati da iskustvo igranja bude odlično jednom kada mod postane dostupan.

Upravo iz tog razloga, izlazak moda je odgođen za proljeće ove godine, ali točan datum nismo dobili. Doduše, iz Ubisofta poručuju da ćemo više informacija dobiti 5. ožujka. Živi bili pa vidjeli!

Fotografija prikazuje Ubisoftov tim elitnih vojnika koji po nemogućim uvjetima pokušavaju spasiti suborca pod kodnim imenom Ghost Recon Breakpoint noseći ga na ramenima.