Nakon odrađena dva kruga kvalifikacija u nagradnom natječaju Kviki Checkpoint, prije dva tjedna dobili smo 20 finalista kojima smo na kućne adrese poslali Kviki Care paket.

U posljednjem, trećem i ujedno finalnom krugu, od naših smo finalista zatražili nove materijale (fotografiju ili video) putem kojih su nam ponovno trebali prikazati što rade dok ne igraju videoigre, a nakon odrađenog tog finalnog kruga – preostalo nam je samo objaviti pobjednike.

Našem stručnom timu, sastavljenom od članova Rebootova web tima, na leđa je pao najteži zadatak do sada. Između svih genijalnih prijava naših finalista odabrati one koji su najkreativnije prikazali na koji način odmaraju svoje prstiće od svakodnevnog korištenja gaming uređaja – miša, tipkovnice i kontrolera.

Glavnu nagradu PlayStation 4 Pro 1TB G chassis Black + Kviki Care package osvojio je kikiclark42

Na drugom je mjestu saur.art kojem odlaze slušalice PS4 Wireless Gold headset Black + Kviki Care package

Treće mjesto i nagradu PS4 Dualshock Controller v2 Black + Kviki Care package osvaja morro_the_true_green_ninja

Čestitamo pobjednicima Kviki Checkpointa, a svim prijavljenim natjecateljima želimo zahvaliti na trudu uloženom u kreiranje fantastičnih fotografija i videa. Ujedno vas sve zajedno pozivamo da nas nastavite pratiti na društvenim mrežama (Facebook, Twitter i Instagram), kako ne bi propustili daljnje nagradne natječaje, nagradne igre i giveawaye!