Dambuster Studiosov Homefront: The Revolution možda nije ostvario osobito dobre prodajne rezultate, a ni publika mu nije bila žestoko naklonjena, no to ne znači da je zaboravljen. Dapače, izdavač Deep Silver i Dambuster Studios igru su redovito krpali i punili novim sadržajima, a sada su objavili i veliku proljetnu zakrpu te novi veliki DLC.

I dok se zakrpa pozabavila tehničkim stvarima, a sve na temelju povratnih informacija dobivenih od igraće zajednice, nova ekspanzija donijela je potpuno novu priču. Ekspanzija je stigla pod nazivom Beyond the Walls, a iz njenog je ima lako zaključiti kako igrače šalje van granica Philadelphije. Radnja ovog DLC-a smještena je u Pennsylvaniju i opisuje posljednji veliku ofenzivu snaga otpora protiv snaga KPA.

S proljetnom zakrpom u Homefront: The Revolution stigla je podrška za PS4 Pro na kojem se igra odsad izvodi u nativnoj 1440p rezoluciji s podrškom za HDR.

Ekspanzija Beyond the Walls dostupna je za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Samostalna cijena DLC-a iznosi 12,99 eura (PC, XOne), odnosno 101,99 kn (PS4), a valja spomenuti da je svi vlasnici 24,99 eura/189,99 kn teškog Expansion Passa dobivaju bez dodatnih troškova. Kad smo već kod cijena – osnovnu igru trenutno je na PSN-u moguće kupiti za više nego prihvatljivih 80,70 kn, pod uvjetom da imate aktivnu pretplatu na PS Plus.