Nakon velikog fijaska povodom izlaska GTA: The Trilogy – The Definitive Edition, odnosno paketa remastera igara GTA III, Vice City i San Andreas koje su 11. studenog objavljene u toliko lošem stanju da je paket na nekoliko dana povučen iz prodaje na PC-ju, stanje se do danas popravilo, a Rockstar je obećao nastaviti polirati remastere.

Osim što su se nedavno javno ispričali i obećali popraviti greške, Rockstar je danas objavio i veliki novi patch pod brojem 1.03 koji donosi gomilu novosti. Patch tako, između ostalog, sadrži ispravke više od 100 različitih bugova i grešaka, unaprjeđuje stabilnost te donosi tehnička poboljšanja za sve tri igre u paketu.

Samo neke od značajnijih novosti su ispravci bugova s izgledom kiše, ispravci tekstualnih i gramatičkih grešaka te modela i tijela likova, a tu je i poboljšana cinematic kamera koja se od sada može uključiti ili isključiti te čitav niz drugih novosti zbog kojih bi remasteri tri podosta stare igre sada trebali funkcionirati puno bolje i primjerenije modernim remasterima za koje su igrači morali platiti 60 eura.

Kompletnu listu ispravaka bugova i tehničkih poboljšanja koja veliki patch 1.03 donosi u GTA: The Trilogy – The Definitive Edition na platforme PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S – pročitajte na ovome linku.