Watch Dogs: Legion samo što nije stigao na tržište, a Ubisoft nam tjedan dana uoči izlaska igre detaljno prikazuje kako će izgledati njezina kooperativna komponenta .

Kooperativni online multiplayer mod u Legionu podržavat će do četiri igrača, a moći ćemo birati želimo li lutati po gradu i istraživati London, ići na specijalne kooperativne misije te obavljati raznorazne zadatke i jedinstvene modove. Ubisoft u tom kontekstu obećava i da će nakon  izlaska igre redovito ubacivati svjež online sadržaj, nagrade i tematske eventove.

Kroz šaljivi petominutni video s pravim glumcima i streamerima Ubisoft nam prikazuje i kako ćemo u Watch Dogs: Legion kooperativnom modu moći provoditi raznorazne taktike, a prilikom igranja s prijateljima, velik će naglasak biti na planiranju provedbe misija, biranju likova s različitim sposobnostima, karakteristikama i prednostima.

Watch Dogs: Legion izlazi 29. listopada za PC, PlayStation 4 i Xbox One, dok na Xbox Series X/S stiže 10. studenog te na PlayStation 5 dva dana kasnije – 12. studenog. Na next-gen konzole igra dolazi i kao besplatna nadogradnja za sve koji ju kupe za trenutnu generraciju konzola.

Početkom mjeseca imali smo prilike i zaigrati četiri sata igre te smo vam naše dojmove prenijeli kroz novi video u serijalu Reboot Plays, koji ponovno donosimo u nastavku.