Dolazak Housemarqueove pucačine iz trećeg lica s elementima horora i SF-a najavljen je za      19. ožujak, a sada smo dobili i novi trailer s prikazom borbe, oružja i neprijatelja u trajanju nešto više od dvije minute.

U traileru možemo vidjeti da je zaista riječ o igri s više različitih stilova, eksplozivne arkadne akcije, responzivnih kontrola i poprilično napucavanja, istraživanja i otkrivanja proceduralno generiranog planeta Atroposa.

Našoj glavnoj junakinji Selene na raspolaganju će biti najrazličitija oružja, koja će moći i nadograđivati te na taj način dodatno prilagoditi iskustvo igranja. U igri će tako biti dostupno 10 osnovnih oružja te više od 90 Weapon Traitsa (mogućnosti za customizaciju) uz 10 alternativnih opcija za pucanje korištenjem DualSensovih adaptivnih triggera.

Razvojni studio najavljuje da su u igru implementirali dovoljno različitog sadržaja da bi nam svaki prelazak igre trebao dati u potpunosti drugačiji doživljaj od prethodnog. Bilo kroz strateške odabire ili kroz predmete i oružja koja sakupimo putem.

Returnal izlazi ekskluzivno za PlayStation 5, a sve detalje možete pročitati i na službenim stranicama PlayStation Bloga