Treći nastavak demonstracije Toy-Con garaže izašao je danas,  i pokazuje nove načine spajanja kućnih objekata poput kartonskih kutija i gumica s vašom Nintendo Switch konzolom.

Pisali smo o pojavi malog kartonskog klavira kada je izašao prikaz Nintendovog Variety Packa. Switch je sada moguće uz dašak programiranja pretvoriti u autentičnu, kompleksnu gitaru. Fanovi Nintendovih igara, fanovi programiranja i ljudi koji su oduvijek željeli osnovati bend sada mogu zajedno slaviti i iščekivati izlazak Laboa u svom preklopu na Vennovom dijagramu.

U jednostavnom programskom jeziku četvrte generacije, svaku notu možete prilagoditi da zvuči baš kako vi želite, dok se za sviranje glazbe možete poslužiti Joy-Conom u jednoj ruci i konzolom u drugoj, za realistično iskustvo gitare. Oko svake note možete staviti gumice za još bolji ugođaj pravog instrumenta. To je samo jedna od ideja kako se poslužiti ovim edukativnim programom, te vjerujemo kako ćemo u nadolazećim mjesecima svjedočiti veoma kreativnim novim uporabama.

Nintendo Labo, podsjećamo, dolazi na Switch za manje od mjesec dana, 20. travnja.