Sredinom studenog prošle godine je razvojni tim 11 bit studios počeo prodavati Season Pass za svoju hit survival igru This War of Mine. Punog imena This War of Mine: Stories, proširenja koja tim priprema bave se novim pričama smještenim u tom mračnom svijetu. Prva priča izašla je prošle godine, a sada je tim odlučio popričati o drugoj.

The Last Broadcast trebao je biti spreman mnogo ranije, no kako su zaposlili Meg Jayanth (80 Days) koja je pomogla s pisanjem priče i kako su usmjereni na kvalitetu, proces je potrajao. Ipak, uz ovaj DLC će igra proslaviti svoj četvrti rođendan i budući da je opsežniji nego što su planirali, 11 bit studios će dignuti cijenu Season Passa.

Druga priča za This War of Mine: Stories bit će dostupna od 14. studenog, a do tada možete kupiti Season Pass po cijeni od 4,99 eura. Nakon tog datuma, Season Pass će se prodavati za 6,99 eura, dok ćete zasebnu priču moći kupiti za 3,99 eura. Oni koji su već platili za Stories ne moraju se brinuti jer za novi sadržaj neće morati izdvajati dodatne novce. Zasad je ovaj DLC najavljen samo za PC, a ako želite nabaviti original trenutno se na Steamu prodaje po 70 posto nižoj cijeni u sklopu Halloween rasprodaje. Sve drugo vezano uz igru pronaći ćete ovdje.